Kuhar na domu

Od sedaj lahko zaradi KUHARJA NA DOMU Vi in Vaši povabljenci brez vsakršnih skrbi preprosto uživate in se predajate kulinaričnim užitkom na Svojem domu ali kje drugje! Vse skrbi o tem, kaj ponuditi svojim gostom na slavnostnem dogodku, koliko, kje in kdaj nakupiti sestavine za jedi, kako in kje skuhati in pripraviti jedi za večje število gostov lahko prepustite nam!

Kuhamo predvsem slovenske jedi s pridihom dalmatinske kuhinje, saj imamo z omenjeno kulinariko največ izkušenj do sedaj. Recepti po katerih kuhamo in pečemo so preizkušeni in temeljijo na podlagi večletnih kuhinjskih veščinah v različnih restavracijah. Vsi recepti so prilagodljivi, kar pomeni, da se lahko z Vami podrobneje posvetujemo o njih!

 

Kako naročiti storitev KUHAR NA DOMU? Preprosto!

  • Iz seznama izberete jedi (seznam jedi)...
  • nas pokličete na gsm: 051/688-899 ali pošljete Vaše želje na e-pošto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  • mi samo za Vas sestavimo ponudbo...
  • rezervirate termin dogodka...
  • za vse ostalo poskrbimo mi!

Kaj je posebnost KUHARJA NA DOMU?

Kuhar na domu 001Posebnost KUHARJA NA DOMU je v tem, da kuharji hrano pripravimo pred Vašimi očmi in očmi gostov – v živo! Jedi so pripravljene sproti, so sveže in pripravljene na kraju dogodka, kar daje kulinaričnim užitkom še poseben čar! Tako Vaši gostje vidijo kako so jedi pripravljene, spoznajo recepture, jedi so resnično sveže pripravljene. Poleg tega »kuhar na domu« pričara še posebno vzdušje! Sestavine jedi kupujemo sproti, za vsako priložnost posebej, odvisno od naročila, tako da so vedno sveže in izbrane. Jedi sezonsko prilagajamo, kar pomeni, da sestavine jedi prilagajamo glede na sezono dozorelosti sestavin jedi. Naš glavni dobavitelj je ljubljanska tržnica z domačimi pridelovalci slovenske hrane. Za lažjo izbiro jedi in menuja smo sestavili seznam nekaterih jedi za sestavo jedilnika, na podlagi katerega se boste lažje odločili za najprikladnejše kombinacije v jedilniku, kar je odvisno tudi od vrste slavnostnega dogodka.

Kdo so naročniki storitve KUHAR NA DOMU? Gurmani!*

Naročniki storitve KUHAR NA DOMU so gurmani, ki radi dobro jedo kvalitetno, sveže in domače pripravljeno slovensko hrano s pridihom dalmatinske kuhinje. Naročniki kuharja na domu radi uživajo ob pripravljanju dobre hrane pred očmi svojih gostov in se hkrati čimbolj posvetiti svojim gostom ob izbiri kvalitetnih vin in pijač. Čas, ki bi ga morali nameniti sestavi jedilnika, nabavi, pripravi in celotni izvedbi priprave, kuhanja, pečenja s postrežbo jedi svojim gostom raje prepustijo KUHARJU NA DOMU!

*Gurman; kdor ima rad dobre izbrane jedi in pijače, sladokusec. Vir: SSKJ

Zakaj naročiti storitev KUHAR NA DOMU?

Enostavno zato, ker lahko od sedaj s KUHARJEM NA DOMU Vi in Vaši povabljenci preprosto uživate v sveže pripravljenih jedeh pred gosti - v živo in se tako predajate kulinaričnim dobrotam brez skrbi med slavnostnim dogodkom na Vašem vrtu, v domači kuhinji, v poslovnem prostoru ali kje drugje!

Bistvo storitve kuharja na domu: BREZ VSAKRŠNIH SKRBI UŽIVATE PRI PRIPRAVI JEDI V ŽIVO NA KULINARIČNEM DOGODKU V DRUŽBI SVOJIH GOSTOV!

NOVO! EKO - jedi pripravljamo tudi z ekološko pridelanim mesom, zelenjavo in drugimi sestavinami! Dobavitelje skrbno izbiramo na eko tržnici, med izbranimi mesnicami in prodajalci eko zelenjave in sadja. Ekološko pridelane sestavine jedi so varnejše za zdravje, polnovredne, boljšega in polnega okusa! Več o EKO pripravi jedi!

Z našimi kuharji organiziramo: KUHANJE PRI VAS DOMA, PIKNIK, CATERING ali kuhanje na domu oziroma izbrani lokaciji kot POROKA!

Ponudba jedi za sestavo jedilnika - menuja:
ponudba jedi sestava menija